miércoles, 22 de abril de 2015

Què ens diferencia dels altres?

Aquesta és, segurament, una de les preguntes que més sovint ens fem quan hem de decidir-nos: Què marca la diferència?

Masquefa Regeneració-ERC és:

  • Una candidatura nova, i renovadora. Anirà bé recordar una dada: Masquefa només ha tingut alcaldes de CiU o del PSC des de 1979. Einstein deia que "un boig és aquell que espera resultats diferents fent sempre les mateixes coses". I a Masquefa ja ha arribat l'hora de canviar.
  • Una candidatura formada per veïns. A les nostres llistes no hi ha gent que ve de repetir com a regidors una vegada darrere de l'altra. No hi ha polítics, sinó que hi ha veïns que s'han associat per a millorar el poble. Molta gent està farta dels partits polítics -i amb raó-, doncs bé: Masquefa Regeneració-ERC és la menys "política" de totes les candidatures. Així de senzill.
  • Una candidatura professional. Gestionar un municipi com Masquefa no és com presidir una comunitat de veïns o un poble de quatre cases. Potser ja és hora de dir que decidir sobre el futur de 8.500 persones no és una cosa que pugui fer qualsevol. A Masquefa Regeneració s'ha optat per gent amb formació, perfils professionals en diferents àmbits: economia, serveis socials, educació, etc.
  • Una candidatura que coneix Masquefa. Evidentment, no n'hi ha prou amb ser un bon professional. Cal conèixer el poble. I francament, cap candidat coneix millor Masquefa, les seves característiques i la seva història, que en Xavi Pérez. Estimar Masquefa no només és dir-ho, també és haver-la observat i estudiat.
Com sempre, us animo a que ens feu arribar qualsevol proposta o idea a la nostra seu, per les xarxes socials, o en persona.

Seguirem parlant de les municipals en propers articles. Estigueu atents!

REGENEREM MASQUEFA. FEM-HO JUNTS!

5 comentarios:

  1. ¿Mans netes, també?, jajajajaja.....................

    ResponderEliminar
  2. Pues alguna exregidora sociata veo por ahi....

    ResponderEliminar
  3. Muchas gracias por su aportación. Ahora, anímese y contribuya con algo constructivo. Es la sola cosa que interesa a este pueblo y a todos aquellos que, como usted, tiene una idea de cómo es la Masquefa en la que le gustaría vivir.

    ResponderEliminar
  4. Mas de un ex-sociata se encontara en las listas de ERC, pero no me extraña despues de como ha actuado el PSC en Cataluña. De que se extraña? al contrario hay que pensar que valiente esta persona que actua con coherencia.

    ResponderEliminar